AC-Sähköautot Oy
09-4173085
myynti@acev.fi
Ota yhteyttä

Kysymyksiä ja vastauksia

 

Mistä tiedän mitä kalustolleni ja kuljetuksilleni kuuluu?

AC Panther kerää ajoneuvon, kuormatilan ja kylmäkoneen tietoa jatkuvasti. Kuljettaja näkee normaalitilan ja saa vioista hälytyksen. Tiedot ovat katsottavissa ajoneuvokohtaisesti ja tosiaikaisesti myös toimistolta. Kaikki tiedot tallentuvat tietokantaan ja ovat sieltä myöhemminkin luettavissa ja raportoitavissa.

Entä jos järjestelmä täytyy päivittää?

AC Panther –laitteiston elinkaari on yhtä pitkä kuin autosikin, eli laitetta ei tarvitse vaihtaa. Asennamme kaikki ohjelmistopäivitykset langattoman tiedonsiirtoyhteyden kautta, joten kalustoa ei tarvitse seisottaa turhaan päivitysten takia.

Mikä on EN12830-standardi?

EN 12830 on standardi, joka määrittelee kuljetettavan, varastoitavan ja jakeluun tarkoitetun jäähdytetyn, pakastetun, syväjäädytetyn/pikajäädytetyn ruoan ja jäätelön lämpörekisteröintilaitteiden testaukset, suorituskyvyn ja sopivuuden.

Mitä EN12830 tarkoittaa kuljetusyritykselle?

Helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kylmäketjun on oltava katkeamaton ja jatkuvasti valvottu. Katkeamaton kylmäketju on todistettava vaadittaessa. Kalustossa on sitä varten oltava EN12830-standardin täyttävät lämpörekisteröintilaitteet viimeistään 31.12.2009. Muutos koskee myös jo olemassa olevaa kalustoa. Myös vanhan kaluston lämpötilarekisteröintilaitteet on päivitettävä standardin vaatimusten mukaiseksi.

Täyttääkö AC Panther EN12830-standardin? 

AC Panther –laitteet ovat täyttäneet EN12830-standardin jo vuodesta 2006 lähtien.

Paljonko AC Panther maksaa?

Järjestelmän hinta koostuu 1) hankintahinnasta ja 2) kuukausimaksusta. Hankintahintaan kuuluu ajoneuvolaitteiden ja ohjelmien hinta, joka määräytyy valitsemiesi ominaisuuksien ja kaluston määrän mukaisesti.

Kuukausimaksu lasketaan myös kalustosi määrän ja valitsemiesi ominaisuuksien mukaan. Kuukausimaksuun kuuluvat kaikki järjestelmän ohjelmistopäivitykset ja ylläpito.